URSULA

Főzni jó, enni élvezet

A családi legendárium szerint világéletemben szerettem a hasamat. Gyerekkoromban apámmal megettünk egy kacsát ketten egy ültő helyünkben, a szalonnát pedig kenyér nélkül tömtem magamba. Fuldoklásig habzsoltuk a töltött káposztát, a tanyasi paprikás csirke pedig belépő a paradicsomba. Ahol felnőttem, ott az alföldi, parasztos ízvilág dominált, melynek a só, a bors és a paprika voltak az […] Tovább

Néhány szó az ételallergiáról

  Liza írt nekünk az életüket megnehezítő ételallergiáról. Mivel az Ursula nem szakértője a témának, ezért a benne foglaltakhoz nem tudunk hozzászólni se pro, se kontra. De talán sokaknak hasznos lehet! A szoptatáskor, és a babanevelésben mindig igyekeztem leginkább az érzéseimre hallgatni, az ösztöneimre, és emellett minden lehetséges szakirodalmat bújtam, hogy a kicsim mindenképpen a […] Tovább

Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább a NLC. oldalra!